Thuisworkshop zelf parfum maken, hartjes, 5 kinderen

39,95

Compleet pakket thuisworkshop zelf parfum maken, hartjes thema.

Beschrijving

Thuisworkshop zelf parfum maken, 5 kinderen, vanaf 5 jaar.
Dit is een luxe pakket, alles is prachtig druk werk en is op elkaar afgestemd.
 
In dit thuisworkshoppakket zelf parfum maken voor kinderfeestjes vind je alles wat je nodig heb om zelf parfum te maken voor minimaal 5 kinderen, zijn er meer kinderen dan kunt u de knop 1 kindje extra zo vaak in de winkelwagen zetten tot je het gewenst aantal hebt. Wij zorgen er dan voor dat u meer den voldoende producten ontvangt om met alle kinderen de thuisworkshop parfum maken te doen. Je hebt alleen nog balpennen nodig en indien je dat wenst een keukenrol.
 
De tijdsduur is afhankelijk van het aantal kinderen tussen 1 en 1,5 uur. Er zit een eenvoudig maar toch heel leuk geurspel bij hiermee kun je samen met jouw vriendinnen ongeveer 15 á 30 minuten plezier beleven er zit een cadeautje bij voor de winnaar van het spel.
 
Jij en jouw vriendinnen zullen met jullie eigen neus een geheel eigen parfum ontwikkelen, net zoals een echte parfumeur dat doet. Een parfumeur wordt ook wel NEUS genoemd, jullie zullen dus je eigen NEUS worden. Al de geurstoffen in dit pakket zijn samengesteld met jaren lange ervaring op Tinadag XL
 
Het receptboekje is samengesteld voor het maken van een eau de toilette maar er staat ook in vermeld “hoe een echt parfum gemaakt kan worden met de ingrediënten” en je kan met de overgebleven geurstoffen ook nog een heerlijk ruikend geparfumeerd papier maken, ook dat staat in het receptboekje vermeld.
 
 

PAKKET INHOUD

  6x 5 ml. professionele geurstoffen
  1x 65 ml. cosmetisch haarwater (=alcohol)
5x Luxe roll-on parfumflesje, 7 ml.
5x receptboekje (A5)
5x uitnodigingskaarten
1x 5 stuks geurspel met attentie (Het geurspel, is eenvoudig maar heel erg leuk om te doen, met een cadeautje voor de winnaar.)
1x Geschiedenis vertelling met showmateriaal van een alambiek en pommander. Hiermee kunnen jonge dametjes ook een leuke spreekbeurt op school verzorgen, er al zijn zeer hoge punten behaald.
1x Begeleidend schrijven voor mama’s
 
Alles wat u nodig hebt voor een thuisworkshop parfum maken, zal u aantreffen in dit pakket.
*iedereen die kan lezen, kan met dit receptboekje zelf parfum maken, de allerkleinste hebben misschien 1 malig, een beetje lees hulp nodig.
Thuis workshoppakket zelf parfum maken

Thuis workshoppakket zelf parfum maken, hartjes thema

 

Geef een antwoord