Professionele jongens geurstof, 5 ml.

3,00

Professionele jongens geurstof, 5 ml. voor € 3,00, deze geurstof is speciaal door onze parfumeuse geselecteerd, zij heeft vele jaren ervaring met thuisworkshops voor kinderfeestjes.

Beschrijving

Professionele jongens geurstof, 5 ml.

Professionele jongens geurstof, 5 ml. Komt er een jongen naar het parfumfeestje! Dan is het toch wel zo leuk als er een jongens geurstof bij zit. Wij hebben een professionele jongens geurstof geselecteerd die echt zal bevallen. Hiermee kan de jongen een geheel eigen parfum maken. Hij kan gewoon meedoen met de groep want er zullen zeker vele geurstoffen bij zijn die hij ook heerlijk vind ruiken, deze kunnen allemaal gemengd worden.

In het pakket zit een begeleidend schrijven voor mama’s, papa’s in feite voor elke begeleider, waarin staat beschreven hoe het te combineren is met de thuisworkshop voor meisjes. Lees dit goed want er zullen ook meisjes zijn die deze jongens geurstof heerlijk vinden ruiken.

Een kinderfeestje zelf parfum maken is altijd een enorm succes. Regelmatig zijn er ook jongens die mee doen met onze thuisworkshop voor kinderfeestjes bij het hartjes thema kunt u in het veld opmerkingen melden hoeveel jongens bij het feestje zijn, dan krijgen de jongens een blauw hartjes flesje.  Dit kunt u ook aangeven bij het vlinder thema pakket.

Onze geurstoffen

Onze geurstoffen, zo ook de geurstof voor jongens zijn allemaal professionele pure parfumoliën van heel goede kwaliteit. De kinderen maken echt een geweldig geurtje waarmee ze altijd super blij zijn.