Thuisworkshoppakketten zelf parfum maken, hartjes thema

Met onze thuisworkshoppakketten zelf parfum maken, hartjes thema maakt u van een kinderfeestje een onvergetelijke dag. Door de kinderen zelf parfum te laten maken.

Hiermee stimuleert u samenwerking en interesse in elkander. De kinderen zullen op een vrolijke manier met de geurwaarnemingen omgaan. Onze thuisworkshop pakketten zijn voor kinderen vanaf 5 jaar.

Al onze parfum pakketten zijn samengesteld met professionele geurstoffen. Deze zijn geselecteerd aan de hand van vele jaren ervaring op Tinadag XL

Thuisworkshoppakketten zelf parfum maken, hartjes thema. Dit zijn luxe pakketten, alles is prachtig druk werk en is op elkaar afgestemd.
 
Met dit kinderfeestjes thuisworkshop zelf parfum maken haalt u een waar festijn in huis. Elk kind zal zijn eigen unieke parfum zelf maken.
 
De tijdsduur is afhankelijk van het aantal kinderen tussen 1 en 1,5 uur. Er zit een eenvoudig maar super leuk geurspel bij, hiermee zijn de kinderen tussen 15 en 30 minuten bezig.
 
Alles wat u nodig hebt voor een thuisworkshop parfum maken, zal u aantreffen in dit pakket. Het enige wat u nog nodig heeft zijn balpennen en misschien indien u dat wenst 1 keukenrol.
 
Het receptboekje is samengesteld voor het maken van een eau de toilette maar er staat ook in vermeld ‘hoe een echt parfum gemaakt kan worden met de ingrediënten” en je kan met de overgebleven geurstoffen ook nog heerlijk ruikend geparfumeerd papier maken, ook dat staat in het receptboekje vermeld.
 
Veel mama’s vroegen of we nog iets hadden waarmee ze de kinderen nog langer bezig konden houden. Met deze vraag zijn wij aan de slag gegaan en hebben een heel erg mooi memo spel ontwikkeld. Hiermee kunnen de kinderen zichzelf zolang bezig houden als ze maar willen. Dit memo spel is een heel goede geheugen training en is leuk voor elke leeftijd (ook voor de ouders).