Low budget thuisworkshops zelf parfum maken kinderfeestjes

Met deze low budget thuisworkshops zelf parfum maken ben je het goedkoopst uit. Goedkoop wil niet zeggen dat het slechter is dan de luxe pakketten. Het woord luxe zegt al genoeg toch! Dit is een compleet pakket, u hebt verder niets meer nodig, alleen e.v.t. keukenrol en balpennen.

De low budget thuisworkshops zelf parfum maken, zijn pakketten met 1 receptboekje. Er dient tijdens de workshop 1 persoon te zijn die het receptboekje voorleest.

De geurstoffen flesjes en alcohol flesjes zijn geëtiketteerd met etiketten uit mijn eigen laser printer. De geurstoffen zijn samengesteld aan de hand van vele jaren ervaring op Tinadag XL

De parfumflesjes hebben een inhoud van 10 ml.. Het zijn kleine partijtjes die over gebleven zijn van hele grote partijen welke ik normaal inkoop. De kans dat u verschillende parfumflesjes ontvangt is aanwezig maar altijd zullen ze een inhoud hebben van 10 ml..

Aangezien de lage pakketprijs is het niet te doen om van te voren aan mij foto’s te vragen van de parfumflesjes, dit kost veel te veel tijd. Maar ik kan u wel garanderen dat u met de low budget pakketten net zoveel plezier kunt beleven als met de luxe pakketten.

Bij de low budget pakketten geld OP=OP.  Van tijd tot tijd zullen er wel weer low budget pakketjes te bestellen zijn. Deze pakketten kunt u alleen kopen voor 10 personen. Als er meer dan 10 kinderen op het feest komen, dan kunt u heel gemakkelijk dit pakket aan laten vullen door ons. Komen er bv. 9 kindjes op het feest, dan klikt u 3x op de link voor 1 kind. Dan zullen wij ervoor zorgen dat het pakket aangevuld wordt tot het aantal kinderen dat u aangegeven en in de winkelwagen gezet heb.

Komen er minder dan 6 kinderen, geen nood, zelf parfum maken is enorm leuk, u kind kan bv. nog een parfum maken voor Oma of als verjaardags cadeautje voor een vriendin. Of u kunt nog eens een moeder dochter momentje maken met de overgebleven spullen.

Toont alle 2 resultaten