Low budget thuisworkshops zelf parfum maken kinderfeestjes

Met deze low budget thuisworkshops zelf parfum maken ben je het goedkoopst uit. Goedkoop wil niet zeggen dat het slechter is dan de luxe pakketten. Het woord luxe zegt al genoeg toch!

Dit pakket is samengesteld voor 6 kinderen. Met de link extra kindje kunt u aangeven voor hoeveel kindjes u extra producten wilt ontvangen. De prijs per extra kindje is € 2,00

De low budget thuisworkshops zelf parfum maken, zijn pakketten met 1 receptboekje. Er dient tijdens de workshop 1 persoon te zijn die het receptboekje voorleest.

De geurstoffen flesjes en alcohol flesjes zijn geëtiketteerd met etiketten uit mijn eigen laser printer. De geurstoffen zijn samengesteld aan de hand van vele jaren ervaring op Tinadag XL

De parfumflesjes hebben een inhoud van 10 ml.. Het zijn kleine partijtjes die over gebleven zijn van hele grote partijen welke ik normaal inkoop. De kans dat u verschillende parfumflesjes ontvangt is aanwezig maar altijd zullen ze een inhoud hebben van 10 ml..

Aangezien de lage pakketprijs is het niet te doen om van te voren aan mij foto’s te vragen van de parfumflesjes, dit kost veel te veel tijd. Maar ik kan u wel garanderen dat u met de low budget pakketten net zoveel plezier kunt beleven als met de luxe pakketten.

Bij de low budget pakketten geld OP=OP.  Van tijd tot tijd zullen er wel weer low budget pakketjes te bestellen zijn.