Thuisworkshoppakket zelf parfum maken, vlinder thema, 5 kinderen

32,50

Met dit complete thuis workshoppakket zelf parfum maken voor kinderfeestjes, vlinder thema, 5 kinderen maakt u van het kinderfeestje een waar festijn. 

Beschrijving

Thuisworkshoppakket zelf parfum maken voor kinderfeestjes, VLINDER THEMA voor 5 kinderen.

Dit is een luxe pakket, alles is prachtig druk werk en is op elkaar afgestemd.
 
In dit thuisworkshoppakket zelf parfum maken voor kinderfeestjes vind je alles wat je nodig heb om zelf parfum te maken voor minimaal 5 kinderen, zijn er meer kinderen dan kunt u de knop 1 kindje extra zo vaak in de winkelwagen zetten tot je het gewenst aantal hebt. Wij zorgen er dan voor dat u meer den voldoende producten ontvangt om met alle kinderen de thuisworkshop parfum maken te doen.
 
In dit thuisworkshoppakket zelf parfum maken voor kinderfeestjes vind je alles wat je nodig heb om zelf parfum te maken. Je hebt alleen nog balpennen nodig en indien je dat wenst een keukenrol. De tijdsduur is afhankelijk van het aantal kinderen tussen 1 en 1,5 uur. Er zit een eenvoudig maar toch heel leuk geurspel bij hiermee kun je samen met jouw vriendinnen ongeveer 15 á 30 minuten plezier beleven er zit een cadeautje bij voor de winnaar van het spel.
 
Jij en jouw vriendinnen zullen met jullie eigen neus een geheel eigen parfum ontwikkelen, net zoals een echte parfumeur dat doet. Een parfumeur wordt ook wel NEUS genoemd, jullie zullen dus je eigen NEUS worden. Al de geurstoffen in dit pakket zijn samengesteld met jaren lange ervaring op Tinadag XL
 
PAKKET INHOUD
 
  •   6x 5 ml. professionele geurstoffen
  •   1x 65 ml. cosmetisch haarwater (=alcohol)
  • 5x parfumflesje, 5 ml. sprayflacon.
  • 5x receptboekje (A5)
  • 5x uitnodigingskaarten
  • 1x 5 stuks geurspel met attentie (Het geurspel is eenvoudig maar heel erg leuk om te doen, met een cadeautje voor de winnaar.)
  • 1x Geschiedenis vertelling met showmateriaal van een alambiek en pommander. Hiermee kunnen jonge dametjes ook een leuke spreekbeurt op school verzorgen, er al zijn zeer hoge punten behaald.
  • 1x Begeleidend schrijven voor mama’s
 
Alles wat nodig is voor een thuis workshop zelf parfum maken voor kinderfeestjes zal u in het pakket aantreffen.
 
*iedereen die kan lezen, kan met dit receptboekje zelf parfum maken, de allerkleinste hebben misschien 1 malig, een beetje lees hulp nodig.

Geef een antwoord