Thuisworkshop zelf oogschaduw maken, alleen ingrediënten

21,75

Pakket “Zelf oogschaduw maken” , zonder werkmaterialen, incl. 2 kleurpigmenten naar eigen keuze. Vermeld in het veld opmerkingen uw kleur keuze.

Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Thuisworkshop zelf oogschaduw maken, alleen ingrediënten zonder werkmaterialen.

Receptboekje oogschaduw maken

Dit pakket is zonder werkmaterialen. Wil u meer weten over oogschaduw maken, klik dan hier.

Oogschaduw maken is heel makkelijk.

Je hoeft alleen te weten hoeveel je van elk ingrediënten nodig heb. Dit staat allemaal in het receptboekje vermeld. De ingrediënten dien je na het afmeten goed door elkaar te roeren, zodat er kleine korreltjes ontstaan. Soms blijft er wat van het mengsel aan het roer staafje zitten, dit moet je er dan wel afhalen en terug in het schaaltje doen. Zodra het mengsel goed geroerd is, ziet het eruit als kleine korreltjes die aan elkaar plakken.

oogschaduw mengsel

Dit is een goed geroerd mengsel

Om te testen of je oogschaduw goed geroerd is, kun je met de platte kant van het roer staafje de oogschaduw aandrukken, het moet dat een vaste vorm krijgen. Want op het moment dat je de oogschaduw in het oogschaduw potje doet, moet je de oogschaduw aan kunnen drukken tot een vaste massa. 

PAKKET INHOUD

1x 65 ml. cosmetisch haarwater (voor het ontsmetten van de werkmaterialen en kun je later ook nog voor parfum maken gebruiken)
25 gr. maizena (= voldoende om voor 80 oogschaduws van 3 gr. te maken)
50 gr. magnesiumstearaat (= voldoende om voor 80 oogschaduws van 3 gr. te maken)
50 gr. talkpoeder (= voldoende om voor 110 oogschaduws van 3 gr. te maken)
5 ml. jojobaolie (= voldoende om voor 10 oogschaduws van 3 gr. te maken)
3x maatlepeltje SS (1 ml. inhoud) 2 zijn voor de kleurpigmenten en 1 is voor de overige ingrediënten af te meten, deze dien telkens voor je een ander ingrediënt afmeet even schoon te vegen met een stukje keukenrol.
2x oogschaduwpotje, hartvorm
2x 5 gr. kleurpigment, e.v.t. verschillende kleuren, deze zitten in grip zakjes verpakt om kosten te sparen. (= voldoende om voor 10 á 20 oogschaduws van 3 gr. te maken) vermeld in het opmerkingsveld uw kleurkeuze.

Foto’s van meer kleurpigmenten volgen nog. Kleurkeuze: lila, helderblauw (zie foto hieronder), goud, zilver, violet, parelmoer groen en blauw, zijde zwart, normaal zwart. Vermeld in het vak opmerkingen uw kleur keuze.

Blauwe oogschaduw met helder blauw kleurpigment

 

Geef een reactie