Thuisworkshop lipgloss zelf maken

27,50

Beste klant, van 15 november 2023 tot ongeveer half / eind januari 2024 kunnen wij geen bestellingen verwerken.

Hebt u in deze periode een feest en wil u graag gebruik maken van een van onze pakketten dan kunt u voor 15 november 2023 uw bestelling plaatsen, deze wordt dan spoedig bezorgd. Wees gerust, al onze pakketten zijn jaren houdbaar.

vriendelijke groet, Josephina Oostvogels en medewerksters.

Thuisworkshop lipgloss zelf maken met 2 mini lipgloss garnituurtjes 1,5 ml.

Klik hier om extra kindjes in de winkelwagen toe te voegen.

Beschrijving

Thuisworkshop lipgloss zelf maken met 2 mini lipgloss garnituurtjes 1,5 ml.

Thuisworkshop lipgloss zelf maken, leuk voor moeder dochter dag of gewoon met jouw vriendin. Wil je dit pakket graag gebruiken voor een kinderfeestje dan is het aanpasbaar naar het gewenst aantal kinderen, gebruik hiervoor de knop 1 kindjes extra lipgloss maken. Extra kindjes toevoegen aan dit pakket kost je slecht € 1,00 p.p. omdat er alleen nog extra mini garnituurtjes bij gevoegd hoeven te worden. De lipgloss garnituurtjes kun je alleen in combinatie met het thuisworkshop pakket lipgloss bestellen.

Met dit thuisworkshop pakket zelf lipgloss maken kun je met de bijgeleverde ingrediënten minimaal 20x mini lipglossjes maken.  Vier je jouw verjaardagsfeestje met bv. 10 vriendinnen dan hoef je alleen maar 8 mini garnituurtjes bij te bestellen en dat doe je met de knop 1 kindje extra lipgloss maken. 

Thuisworkshop pakket lipgloss maken

Thuisworkshop pakket lipgloss maken

Pakket inhoud:

 • 2x lipgloss garnituurtjes, 1,5 ml.
 • Ricinusolie, 65 ml.
 • Cosmetisch haarwater (=alcohol) 
 • Parfum olie oplossing, vanille, 2,5 ml.
 • Parelmoer kleurpiment zilver, 1 gr.
 • Parelmoer kleurpiment roze, 1 gr.
 • Kleurpigment rood, 1 gr.
 • 1 vuurvaste maatbeker, 50 ml.
 • 1 roerstaafje, glas
 • 3 maatlepeltjes SS
 • 1 maatlepeltje HX
 • 1 receptboekje
 • Voor elke kindje dat meedoet ontvang je een leuke agenda sticker

Feestje!

Wil je een feestje vieren met het lipgloss pakket en heb je nog geen uitnodigingskaarten, nou geen nood dan hoor. Hier heb je ze 🙂

Uitnodigingskaart € 0,45 p.st.

Uitnodigingskaart
€ 0,45 p.st.

Kleurpigmenten

Rood kleurpigment noemen wij ook wel normaal rood kleurpigment omdat er geen glinstering in zit. Met rood kleurpigment maak je jouw lippen ietsjes donkerder als je niet teveel gebruik hoor, als je teveel gebruikt dan krijg je onderhand lipstick dat is niet de bedoeling van een lipgloss. Lipgloss heeft in feite als doel dat het je lippen wat verzorgd en glans geeft, dus een heel klein beetje rood is al meer dan genoeg. Voeg je hier parelmoer kleurpigment zilver aan toe dan kun je heel veel verschillende roze tinten maken en deze glanst dan net iets meer. Als je dat wil doen dan adviseren wij om eerst parelmoer kleurpigment zilver te gebruiken en dan met kleine beetjes/korreltjes rood kleurpigment roze te gaan maken, stop met het toevoegen van rood kleurpigment zodra jij jouw favoriete roze tint bereikt heb. Parelmoer kleurpigment roze is tegen lia aan, ook heel erg mooi om hiermee lipgloss te maken, echter als je alleen parelmoer kleurjte gebruikt in jouw lipgloss dan heb je wel kans dat het pigment op den duur gaat zakken. Maar geen nood hoor want als je het garnituurtje een beetje verwarm dan kun je alles weer door elkaar schudden. 

Receptboekje

Het receptboekje is zo samen gesteld dat iedereen die Nederlands kan lezen een lipgloss kan maken. Er zit in dit pakket maar 1 receptboekje, 1 vuurvaste maatbeker en 1 roerstaafje bij, daardoor is het handig als er 1 persoon is die voorleest hoe je een lipgloss maakt. En als je met dit pakket een kinderfeestje wil geven dan is het voor alle kindjes leuk als ze om de beurt in het vuurvaste maatbekertje mogen roeren want iedereen zal heel erg benieuwd zijn hoe een lipgloss gemaakt wordt. Je kun ook elk kindje een stapje (staan in het receptboekje) uit laten voeren.

Compleet thuisworkshop pakket

Dit is een compleet thuisworkshop pakket je hoeft alleen nog een keukenrol aan te schaffen. 

Kleine kindjes worden groot

Denk je dat jouw dochter net iets te oud is voor de thuisworkshop lipgloss maken van www.parfumfeestjes.nl neem dan eens een kijkje op www.wijmixen.nl daar staat en professioneel thuisworkshop pakket lipstick en lipgloss maken, met dit pakket maak je volwassen kwaliteits producten. Ook staat er een professioneel pakket parfum maken en oogschaduw en rouge maken. Deze webshop is speciaal voor tieners en volwassenen met de pakketten die hier staan kun je een hele leuke familie – collega – vriendinnen dag organiseren.