Thuisworkshop idee zelf parfum maken, vlinder thema 5 kinderen

32,50

Met dit complete thuisworkshoppakket zelf parfum maken voor kinderfeestjes, vlinder thema, 5 kinderen maak je van het kinderfeestje een waar festijn.  Klik hier om extra kinderen toe te voegen. Komt er een jongen op het feestje! Dan kun je hier eventueel als extra een jongens geurstof bij bestellen. 

Beschrijving

Thuisworkshop idee zelf parfum maken, vlinder thema

Thuisworkshop idee zelf parfum maken, vlinder thema voor 5 kinderen met mogelijkheid tot aanvulling tot het gewenst aantal kindjes. Elk kindje meer dan 5 kost € 4,00

In dit thuisworkshop pakket zelf parfum maken voor kinderfeestjes vind je alles wat je nodig heb om zelf parfum te maken voor 5 kinderen. Zijn er meer dan 5 kinderen! Gebruik dan de knop 1 kindje extra hiermee kun je het gewenst aantal extra kindjes doorgeven. Wij zorgen er dan voor dat je meer dan voldoende producten ontvangt om met alle kinderen de thuisworkshop parfum maken te doen.   Klik hier om extra kinderen toe te voegen, kost slechts € 4,00 per extra kindje.

PAKKET INHOUD

  •  *Gratis cadeau voor de jarige
  • 6x 5 ml. professionele geurstoffen
  •  1x 65 ml. cosmetisch haarwater (=alcohol)
  • 5x parfumflesje, 5 ml. sprayflacon.
  • 5x receptboekje (A5)
  • 5x uitnodigingskaarten
  • 1x 5 stuks geurspel met **Gratis attentie 
  • 1x Geschiedenis vertelling met showmateriaal van een alambiek en pommander. Hiermee kunnen jonge dametjes ook een leuke spreekbeurt op school verzorgen, er al zijn zeer hoge punten behaald.
  • 1x Begeleidend schrijven voor mama’s
Alles wat nodig is voor een thuisworkshop zelf parfum maken voor kinderfeestjes zal je in het pakket aantreffen. Je hebt alleen nog balpennen nodig en indien je dat wenst een keukenrol.
 
*Gratis cadeautje voor de jarige, geurketting vlinder, feestelijk verpakt.

*Gratis cadeautje voor de jarige, geurketting vlinder, feestelijk verpakt.

**Leuke attentie voor de winnares van het geurspel, 1x 3ml. hervulbare sprayflacon met verpakking en 2 stickers.

**Leuke attentie voor de winnares van het geurspel, 1x 3ml. hervulbare sprayflacon met verpakking en 2 stickers.

Tijdsduur

De tijdsduur is afhankelijk van het aantal kinderen tussen 1 en 1,5 uur. Er zit een eenvoudig maar toch heel leuk geurspel bij hiermee kun je samen met jouw vriendinnen ongeveer 15 á 30 minuten plezier beleven er zit een cadeautje bij voor de winnaar van het spel.
 
Met dit Thuisworkshop idee zelf parfum maken, vlinder thema zullen jij en jouw vriendinnen met jullie eigen neus een geheel eigen parfum ontwikkelen, net zoals een echte parfumeur dat doet. Een parfumeur wordt ook wel NEUS genoemd, jullie zullen dus je eigen NEUS worden. Alle professionele geurstoffen in dit pakket zijn samengesteld met jaren lange ervaring op Tinadag XL
 
*iedereen die kan lezen, kan met dit receptboekje zelf parfum maken, de allerkleinste hebben misschien 1 malig, een beetje lees hulp nodig.
Compleet thuisworkshop pakket vlinder thema, € 32,50 5 kinderen

Compleet thuisworkshop pakket vlinder thema, € 32,50 5 kinderen

 

Geef een reactie