Thuisworkshop idee zelf parfum maken, hartjes 5 kinderen

39,95

Beste klant, van 15 november 2023 tot ongeveer half / eind januari 2024 kunnen wij geen bestellingen verwerken.

Hebt u in deze periode een feest en wil u graag gebruik maken van een van onze pakketten dan kunt u voor 15 november 2023 uw bestelling plaatsen, deze wordt dan spoedig bezorgd. Wees gerust, al onze pakketten zijn jaren houdbaar.

vriendelijke groet, Josephina Oostvogels en medewerksters.

Met dit complete thuisworkshoppakket zelf parfum maken voor kinderfeestjes, hartjes thema, 5 kinderen maak je van het kinderfeestje een waar festijn.  Klik hier om extra kinderen toe te voegen. Komt er een jongen op het feestje! Dan kun je hier eventueel als extra een jongens geurstof bij bestellen. 

Beschrijving

Thuisworkshop zelf parfum maken, hartjes, 5 kinderen, kan aangevuld worden tot het gewenst aantal kinderen.

Fantastisch compleet thuis workshop pakket parfum maken voor 5 kinderen met uitbreidings mogelijkheden.

Fantastisch compleet thuisworkshop pakket  “zelf parfum maken” voor 5 kinderen met uitbreidings mogelijkheden.

In dit thuisworkshop pakket ‘zelf parfum maken’ voor kinderfeestjes vind je alles wat je nodig heb om zelf parfum te maken voor minimaal 5 kinderen, zijn er meer kinderen dan kunt u de knop 1 kindje extra zo vaak in de winkelwagen zetten tot je het gewenst aantal hebt. Wij zorgen er dan voor dat je meer dan voldoende producten ontvangt om met alle kinderen de thuisworkshop parfum maken te doen. Je hebt alleen nog balpennen nodig en indien je dat wenst een keukenrol.
 

PAKKET INHOUD

Thuisworkshop zelf parfum maken, hartjes, 5 kinderen

  • *Gratis cadeautje voor de jarige 
  • 6x 5 ml. professionele geurstoffen
  •  1x 65 ml. cosmetisch haarwater (=alcohol)
  •  5x Luxe roll-on parfumflesje, 7 ml., hervulbaar
  •  5x receptboekje (A5)
  •  5x uitnodigingskaarten
  •  1x 5 stuks geurspel met  **Gratis attentie voor de winnares
  • 1x Geschiedenis vertelling met showmateriaal van een alambiek en pommander. Hiermee kunnen jonge dametjes ook een leuke spreekbeurt op school verzorgen, er al zijn zeer hoge punten behaald.
  • 1x Begeleidend schrijven voor mama’s
Alles wat nodig is voor een thuisworkshop zelf parfum maken voor kinderfeestjes zal je in het pakket aantreffen. Je hebt alleen nog balpennen nodig en indien je dat wenst een keukenrol.
 
Geurketting hartje

*Gratis cadeautje voor de jarige, geurketting hartje, feestelijk verpakt.

**Leuke attentie voor de winnares van het geurspel, 1x 3ml. hervulbare sprayflacon met verpakking en 2 stickers.

**Leuke attentie voor de winnares van het geurspel, 1x 3ml. hervulbare sprayflacon met verpakking en 2 stickers.

Tijdsduur

De tijdsduur is afhankelijk van het aantal kinderen tussen 1 en 1,5 uur. Er zit een eenvoudig maar toch heel leuk geurspel bij hiermee kun je samen met jouw vriendinnen ongeveer 15 á 30 minuten plezier beleven er zit een cadeautje bij voor de winnaar van het spel.
 
Jij en jouw vriendinnen zullen met jullie eigen neus een geheel eigen parfum ontwikkelen, net zoals een echte parfumeur dat doet. Een parfumeur wordt ook wel NEUS genoemd, jullie zullen dus je eigen NEUS worden. Al de geurstoffen in dit pakket zijn samengesteld met jaren lange ervaring op Tinadag XL
 
Het receptboekje is samengesteld voor het maken van een eau de toilette. Heb je interesse in een eau de parfum of een echt parfum? Hoe je dat maakt staat ook in het receptboekje vermeld, ook staat er vermeld hoe je geparfumeerd papier kun maken. 
 

Geef een reactie