Thuis workshoppakket bloemen geurtjes kinderfeestjes, 5 kinderen

26,00 incl. BTW

Met dit thuis workshoppakket bloemen geurtjes, low budget ben je het goedkoopst uit. Goedkoop wil niet zeggen dat het slechter is dan de luxe pakketten. Het woord luxe zegt al genoeg, toch!

Beschrijving

Thuis workshoppakket bloemen geurtjes voor kinderfeestjes, low budget, € 4,60 per kind. 5 kinderen.

Met dit thuis workshoppakket bloemen geurtjes, low budget ben je het goedkoopst uit. Goedkoop wil niet zeggen dat het slechter is dan de luxe pakketten. Het woord luxe zegt al genoeg, toch!

De low budget thuisworkshops zelf parfum maken, zijn pakketten met 1 receptboekje. Er dient tijdens de workshop 1 persoon te zijn die het receptboekje voorleest. Met deze thuisworkshop zelf parfum maken houd u de kinderen tussen 1-1,5 uur bezig. Is afhankelijk van het aantal kinderen.

De geurstoffen flesjes en alcohol flesjes zijn geëtiketteerd met etiketten uit mijn eigen laser printer. De geurstoffen zijn samengesteld aan de hand van jaren lange ervaring op Tindag XL

De parfumflesjes hebben een inhoud van 10 ml.. Het zijn kleine partijtjes die over gebleven zijn van hele grote partijen welke ik normaal inkoop. De kans dat u verschillende parfumflesjes ontvangt is aanwezig maar altijd zullen ze een inhoud hebben van 10 ml.. 

Aangezien de lage pakketprijs is het niet te doen om van te voren aan mij foto’s te vragen van de parfumflesjes, dit kost veel te veel tijd. Maar ik kan u wel garanderen dat u met de low budget pakketten net zoveel plezier kunt beleven als met de luxe pakketten.

Bij de low budget pakketten geld OP=OP.  Van tijd tot tijd zullen er wel weer low budget pakketjes te bestellen zijn. Deze pakketten kunt u alleen kopen voor 5 personen of  10 personen. Als er meer dan 10 kinderen zijn kunt u alleen bv. 1×5 pers. en 1x 10 pers. bestellen. Zijn er meer dan 5 kinderen maar minder dan 10, dan kunt u alleen voor 10 pers. bestellen.

PAKKET INHOUD:

1x 65 ml. cosmetisch haarwater (=alcohol)
1x receptboekje
5x 5 ml. professionele geurstoffen
5x parfumflesjes, 10 ml. of sprayflacons 
1x begeleidend schrijven voor mama’s
1x geschiedenis vertelling en afbeelding van alambiek en pomander, hiermee kunnen kinderen ook een spreekbeurt geven op school. Er zijn al hele hoge punten behaald.
1x 5 st. geurspel (bij de luxe pakketten zit ook een cadeautje bij voor de winnaar, bij de low budget pakketten zit geen cadeautje bij)

Dit pakket wordt momenteel geleverd met bovenstaande 10 ml. sprayflacons, 1x11cm. Dit kan een mix van de kleuren zijn of allemaal dezelfde kleur, hierover kan niet gecorrespondeerd worden.

Low budget thuis workshoppakket zelf parfum maken

Thuis workshoppakket zelf parfum maken met 1 receptboekje

low budget thuis workshop pakket, bloemengeurtjes

Geef een reactie