Memo spel hartjes thema, voor veel speelplezier

7,95

Memo spel hartjes thema, dit spel is een heel goede geheugentraining.

Memo spel hartjes thema is een mooie aanvulling van ons thuisworkshop pakket zelf parfum maken hartjes thema, voor kinderfeestjes.  Met het memo spel houd u de kinderen zolang bezig als ze zelf maar willen, het is een super goede geheugentraining.

Beschrijving

Memo spel hartjes thema, dit spel is een heel goede geheugentraining.

Memo spel hartjes thema is een mooie aanvulling van ons thuisworkshop pakket zelf parfum maken hartjes thema, voor kinderfeestjes. Met het thuisworkshoppakket zelf parfum maken houd u de kinderen tussen 1-1,5 uur bezig. Met het geurspel dat hierbij zit ongeveer 15-30 minuten. De tijdsduur is afhankelijk van het aantal deelnemende kinderen. Met het memo spel houd u de kinderen zolang bezig als ze zelf maar willen, het is een super goede geheugentraining.

Van vele mama’s krijgen wij vaak de vraag of we nog iets extra’s hebben om de kinderen langer te vermaken. Hiervoor hebben wij van ons mooie thuisworkshoppakket hartjes thema een heel leuk memo spel hartjes thema ontwikkeld. Er is op gelet dat de verkoopprijs redelijk moet blijven. Tot grote vreugde kunnen wij u mededelen dat het ons gelukt is, het memo spel hartjes thema is echt super leuk geworden en bevat maar liefst 32 hoogglans kaartjes van 8×8 cm. Ze worden gebundeld geleverd 2 x 16 stuks. Hiermee kunt u de kinderen echt heel lang bezig houden.  U kunt er zelf voor kiezen of u van dit spel alle kaartjes ter gelijke tijd weg wilt leggen, hoe meer kaartjes u van het spel gebruikt hoe langer de kinderen bezig zullen zijn. De kinderen kunnen het spel zo vaak spelen als ze maar willen.

Uiteraard is het spel ook heel geschikt om samen met mama en papa te spelen, u zal er jarenlang plezier aan beleven.

Voorkant van elk kaartje in het memo spel

Voorkant van elk kaartje in het memo spel

Hieronder enkele afbeeldingen van de kaartjes van het  memo spel. 

 

 

 

Geef een reactie