Thuis workshoppakket fruitgeurtjes kinderfeestjes, 10 kinderen

32,50 incl. BTW

Met dit thuis workshoppakket fruit geurtjes, low budget ben je het goedkoopst uit. Goedkoop wil niet zeggen dat het slechter is dan de luxe pakketten. Het woord luxe zegt al genoeg, toch! Ook geschikt voor volwassenen.

Beschrijving

Thuis workshoppakket fruitgeurtjes kinderfeestjes, 10 kinderen, low budget, € 3,25 per kind.  Voor kinderfeestjes 10 kinderen. Ook geschikt voor volwassenen.

Met dit thuis workshoppakket fruitgeurtjes, low budget ben je het goedkoopst uit. Goedkoop wil niet zeggen dat het slechter is dan de luxe pakketten. Het woord luxe zegt al genoeg, toch!

De low budget thuisworkshops zelf parfum maken, zijn pakketten met 1 receptboekje. Er dient tijdens de workshop 1 persoon te zijn die het receptboekje voorleest. Met deze thuisworkshop zelf parfum maken houd u de kinderen tussen 1-1,5 uur bezig. Is afhankelijk van het aan tal kinderen.

De geurstoffen flesjes en alcohol flesjes zijn geëtiketteerd met etiketten uit mijn eigen laser printer. De geurstoffen zijn samengesteld uit jaren lange ervaring op Tinadag XL

De parfumflesjes hebben een inhoud van 10 ml.. Het zijn kleine partijtjes die over gebleven zijn van hele grote partijen welke ik normaal inkoop. De kans dat u verschillende parfumflesjes ontvangt is aanwezig maar altijd zullen ze een inhoud hebben van 10 ml.. 

Aangezien de lage pakketprijs is het niet te doen om van te voren aan mij foto’s te vragen van de parfumflesjes, dit kost veel te veel tijd. Maar ik kan u wel garanderen dat u met de low budget pakketten net zoveel plezier kunt beleven als met de luxe pakketten.

Bij de low budget pakketten geld OP=OP.  Van tijd tot tijd zullen er wel weer low budget pakketjes te bestellen zijn. 

PAKKET INHOUD:

2x 65 ml. cosmetisch haarwater (=alcohol)
1x receptboekje
5x 5 ml. professionele geurstoffen
10x parfumflesjes, 10 ml. of sprayflacons 
1x begeleidend schrijven voor mama’s
1x geschiedenis vertelling, afbeelding alambiek en pomander (eigen print= geen drukwerk)
1x 10 st. geurspel (bij de luxe thuisworkshop pakketten zit een cadeautje bij voor de winnaar, bij de low budget thuisworkshop pakketten zit geen cadeautje bij voor de winnaar)

Dit pakket wordt momenteel geleverd met bovenstaande 10 ml. sprayflacons, 1x11cm. Dit kan een mix van de kleuren zijn of allemaal dezelfde kleur, hierover kan niet gecorrespondeerd worden.

Thuis workshoppakket fruit geurtjes

Receptboekje thuis workshoppakket fruit geurtjes 

Geef een reactie