Low budget thuisworkshop pakket mix geurtjes, 6 personen

25,00

Beste klant, van 15 november 2023 tot ongeveer half / eind januari 2024 kunnen wij geen bestellingen verwerken.

Hebt u in deze periode een feest en wil u graag gebruik maken van een van onze pakketten dan kunt u voor 15 november 2023 uw bestelling plaatsen, deze wordt dan spoedig bezorgd. Wees gerust, al onze pakketten zijn jaren houdbaar.

vriendelijke groet, Josephina Oostvogels en medewerksters.

Met dit thuis workshoppakket mix geurtjes, low budget ben je het goedkoopst uit. Goedkoop wil niet zeggen dat het slechter is dan de luxe pakketten. Lees de beschrijving voor meer info.

Beschrijving

Low budget thuisworkshop pakket mix geurtjes, 6 personen

Low budget thuisworkshop pakket mix geurtjes, 6 personen. Geschikt voor kinderfeestjes en feesten voor volwassenen. Met de link extra kindje kun je aangeven voor hoeveel kindjes het pakket extra aangevuld moet worden. De prijs per extra kindje is € 2,00 Wij zorgen ervoor dat je meer dan voldoende ontvangt.

Alles wat je nodig hebt voor het aantal kindjes zal ingepakt worden. Dit is een compleet pakket, veder heb je helemaal niets nodig of misschien wel een keukenrol. Uiteraard is het leuk om de tafel te versieren, dat kun je naar eigen inzicht doen. 

PAKKET INHOUD:

2x 65 ml. cosmetisch haarwater (=alcohol)
1x receptboekje
5x 5 ml. professionele geurstoffen
6x parfumflesjes, 10 ml. sprayflacons 
1x begeleidend schrijven voor mama’s
1x geschiedenis vertelling, afbeelding alambiek en pomander (eigen print= geen drukwerk)
1x 6 st. geurspel (bij de luxe thuisworkshop pakketten zit een cadeautje bij voor de winnaar, bij de low budget thuisworkshop pakketten zit geen cadeautje bij voor de winnaar)

Agenda stickers, voor elke persoon 1 st.

low budget thuis workshop pakket, mix geurtjes, de flesjes kunnen variëren

low budget thuis workshop pakket, mix geurtjes, de flesjes kunnen variëren

Momenteel zitten bij dit pakket deze flesjes, over de kleur kan niet gecorrespondeerd worden.

Momenteel zitten bij dit pakket deze flesjes, over de kleur kan niet gecorrespondeerd worden.

Met dit thuis workshoppakket mix geurtjes, low budget ben je het goedkoopst uit. Goedkoop wil niet zeggen dat het slechter is dan de luxe pakketten. Het woord luxe zegt al genoeg, toch!

De low budget thuisworkshops zelf parfum maken, zijn pakketten met 1 receptboekje. Er dient tijdens de workshop 1 persoon te zijn die het receptboekje voorleest. Met deze thuisworkshop zelf parfum maken houd u de kinderen tussen 1-1,5 uur bezig. Met het geurspel houd u de kinderen tussen 15-30 minuten bezig. Is afhankelijk van het aan tal kinderen. Is afhankelijk van het aantal kinderen.

Mooie uitnodigingskaarten

Uitnodigingskaart € 0,45 p.st.

Uitnodigingskaart
€ 0,45 p.st.

Onze thuisworkshop pakketten.

Al onze thuisworkshop pakketten zijn met slimme verpakkingen. Hierdoor is het overbodig om gebruik te maken van pipetten. Pipetten verhogen de kans op geurbesmetting doordat je de kans loopt dat men met 1 pipet van het ene geurstoffenflesje naar het andere gaat. Tevens zorgen pipetten in geurstoffenflesjes voor een verhoogde kans van omvallen. Daarom hebben wij gezocht naar verpakkingsmaterialen waarvoor je geen pipetten nodig hebt.

Geen drukwerk

De geurstoffen flesjes en alcohol flesjes zijn geëtiketteerd met etiketten uit mijn eigen laser printer. En de geurstoffen zijn net zoals bij de luxe pakketten,  samengesteld aan de hand van jaren lange ervaring op Tindag XL

De parfumflesjes hebben een inhoud van 10 ml.. Het zijn kleine partijtjes die over gebleven zijn van hele grote partijen welke ik normaal inkoop. De kans dat u verschillende parfumflesjes ontvangt is aanwezig maar altijd zullen ze een inhoud hebben van 10 ml.. 

Aangezien de lage pakketprijs is het niet te doen om van te voren aan mij foto’s te vragen van de parfumflesjes, dit kost veel te veel tijd. Maar ik kan u wel garanderen dat u met de low budget pakketten net zoveel plezier kunt beleven als met de luxe pakketten.

Bij de low budget pakketten geld OP=OP.   

Receptboekje thuisworkshop pakket diverse geurstoffen voor kinderfeestjes

Receptboekje thuisworkshop pakket diverse geurstoffen voor kinderfeestjes

Geef een reactie