Thuisworkshoppakket mixgeurtjes kinderfeestjes, 10 kinderen

32,50

Met dit thuis workshoppakket mixgeurtjes, low budget ben je het goedkoopst uit. Goedkoop wil niet zeggen dat het slechter is dan de luxe pakketten. Het woord luxe zegt al genoeg, toch! Ook geschikt voor volwassenen.

Beschrijving

Thuisworkshoppakket mixgeurtjes voor kinderfeestjes, low budget € 3,25 per kind, 10 kinderen. Ook geschikt voor volwassenen. 

Met dit thuis workshoppakket mixgeurtjes, low budget ben je het goedkoopst uit. Goedkoop wil niet zeggen dat het slechter is dan de luxe pakketten. Het woord luxe zegt al genoeg, toch! De geurstoffen zijn allemaal geurtjes die populair zijn bij kinderen van 5 tot 15 jaar en kunnen telkens weer anders zijn, de geurstoffen kunnen allemaal met elkaar gemend worden. Het thuisworkshoppakket mixgeurtjes is compleet, alles wat u nodig hebt om parfum te maken zit in het pakket. Het enige wat u nog nodig hebt zijn balpennen en een stukje papier voor de kinderen, zodat ze hun favoriete geurstoffen kunnen noteren.

De low budget thuisworkshops zelf parfum maken, zijn pakketten met 1 receptboekje. Er dient tijdens de workshop 1 persoon te zijn die het receptboekje voorleest. Met deze thuisworkshop zelf parfum maken houd u de kinderen tussen 1-1,5 uur bezig. Met het geurspel houd u de kinderen tussen 15-30 minuten bezig, is afhankelijk van het aan tal kinderen. 

Zijn er meer dan 10 kinderen op het feest, u kunt dan gebruik maken van de link Aanvulling thuisworkshoppakket mixgeurtjes kinderfeestjes, 1 kind, deze kunt u zo vaak als u wil in de winkelwagen zetten. Wij zorgen ervoor dat er meer dan voldoende bij het pakket zit.

Geen drukwerk

De geurstoffen flesjes en alcohol flesjes zijn geëtiketteerd met etiketten uit mijn eigen laser printer. En de geurstoffen zijn net zoals bij de luxe pakketten,  samengesteld aan de hand van jaren lange ervaring op Tindag XL

De parfumflesjes hebben een inhoud van 10 ml.. Het zijn kleine partijtjes die over gebleven zijn van hele grote partijen welke ik normaal inkoop. De kans dat u verschillende parfumflesjes ontvangt is aanwezig maar altijd zullen ze een inhoud hebben van 10 ml.. 

Aangezien de lage pakketprijs is het niet te doen om van te voren aan mij foto’s te vragen van de parfumflesjes, dit kost veel te veel tijd. Maar ik kan u wel garanderen dat u met de low budget pakketten net zoveel plezier kunt beleven als met de luxe pakketten.

Bij de low budget pakketten geld OP=OP.  Als de low budget pakketten op zijn zullen er van tijd tot tijd weer andere low budget pakketjes te bestellen zijn. 

PAKKET INHOUD: 

2x 65 ml. cosmetisch haarwater (=alcohol)
1x receptboekje
5x 5 ml. professionele geurstoffen
10x parfumflesjes, 10 ml. sprayflacons 
1x begeleidend schrijven voor mama’s
1x geschiedenis vertelling, afbeelding alambiek en pomander (eigen print= geen drukwerk)
1x 10 st. geurspel (bij de luxe thuisworkshop pakketten zit een cadeautje bij voor de winnaar, bij de low budget thuisworkshop pakketten zit geen cadeautje bij voor de winnaar)

Low budget thuisworkshoppakket bloemengeurtjes kinderfeestjes

Receptboekje thuisworkshoppakket bloemengeurtjes kinderfeestjes

 

low budget thuis workshop pakket, mix geurtjes

momenteel met rozen opdruk sprayflacon, 10 ml

One comment

  1. Anita says:

    Goedenavond,

    Vanavond hebben we het feestje van mijn dochter gevierd. Het parfum maken was een groot succes. En de geurtjes ruiken heerlijk.

    Hartelijk bedankt voor het leuke pakket en de goede service!

    Mvg Anita Pijper

Geef een reactie