Thuis workshoppakket mix geurtjes kinderfeestjes, 6 kinderen

25,00

Met dit thuis workshoppakket mix geurtjes, low budget ben je het goedkoopst uit. Goedkoop wil niet zeggen dat het slechter is dan de luxe pakketten. Het woord luxe zegt al genoeg, toch! Ook geschikt voor volwassenen.

Beschrijving

Thuisworkshoppakket mix geurtjes voor kinderfeestjes, low budget. Ook geschikt voor volwassenen. Met de link extra kindje kunt u aangeven voor hoeveel kindjes u extra producten wilt ontvangen. De prijs per extra kindje is € 2,00

Alles wat u nodig hebt voor het aantal kindjes zal ingepakt worden. Dit is een compleet pakket, veder hebt u helemaal niets nodig. Uiteraard is het leuk om de tafel te versieren, dat kunt u naar eigen inzicht doen. 

Met dit thuis workshoppakket mix geurtjes, low budget ben je het goedkoopst uit. Goedkoop wil niet zeggen dat het slechter is dan de luxe pakketten. Het woord luxe zegt al genoeg, toch!

De low budget thuisworkshops zelf parfum maken, zijn pakketten met 1 receptboekje. Er dient tijdens de workshop 1 persoon te zijn die het receptboekje voorleest. Met deze thuisworkshop zelf parfum maken houd u de kinderen tussen 1-1,5 uur bezig. Met het geurspel houd u de kinderen tussen 15-30 minuten bezig. Is afhankelijk van het aan tal kinderen. Is afhankelijk van het aantal kinderen.

Geen drukwerk

De geurstoffen flesjes en alcohol flesjes zijn geëtiketteerd met etiketten uit mijn eigen laser printer. En de geurstoffen zijn net zoals bij de luxe pakketten,  samengesteld aan de hand van jaren lange ervaring op Tindag XL

De parfumflesjes hebben een inhoud van 10 ml.. Het zijn kleine partijtjes die over gebleven zijn van hele grote partijen welke ik normaal inkoop. De kans dat u verschillende parfumflesjes ontvangt is aanwezig maar altijd zullen ze een inhoud hebben van 10 ml.. 

Aangezien de lage pakketprijs is het niet te doen om van te voren aan mij foto’s te vragen van de parfumflesjes, dit kost veel te veel tijd. Maar ik kan u wel garanderen dat u met de low budget pakketten net zoveel plezier kunt beleven als met de luxe pakketten.

Bij de low budget pakketten geld OP=OP.   

PAKKET INHOUD:

2x 65 ml. cosmetisch haarwater (=alcohol)
1x receptboekje
5x 5 ml. professionele geurstoffen
6x parfumflesjes, 10 ml. sprayflacons 
1x begeleidend schrijven voor mama’s
1x geschiedenis vertelling, afbeelding alambiek en pomander (eigen print= geen drukwerk)
1x 6 st. geurspel (bij de luxe thuisworkshop pakketten zit een cadeautje bij voor de winnaar, bij de low budget thuisworkshop pakketten zit geen cadeautje bij voor de winnaar)

Low budget thuisworkshoppakket bloemengeurtjes kinderfeestjes

Receptboekje thuisworkshoppakket bloemengeurtjes kinderfeestjes

Parfumflesjes, de vorm en flesjes kunnen anders zijn dan op de afbeelding maar altijd 10 ml. inhoud. Over de flesjes kan niet gecorrespondeerd worden.

low budget thuis workshop pakket, mix geurtjes

Geef een antwoord