Lege parfumflesjes rozen opdruk, 1 st.

1,80

Prachtige lege parfumflesjes, rozen opdruk,  10 ml.sprayflacons, hervulbaar.
Noteer in het veld:  Bestelnotities jouw kleur keuze

Beschrijving

Lege parfumflesjes rozen opdruk, 1 st., sprayflacon 10 ml.

Mooie lege parfumflesjes, sprayflacon, inhoud 10 ml.. Maak zelf je eigen parfum in een parfumflesje. De parfumflesjes zijn hervulbaar. Noteer in het veld:  Bestelnotities jouw kleur keuze. De parfumflesjes zijn ideaal om in de handtas mee te nemen, zorg wel voor dat ze goed dicht gedraaid zijn anders krijg je een heerlijk ruikende tas.

Deze lege parfumflesjes kleurenmix, is zowel bij kinderen als bij volwassenen een favoriet flesje. Het ligt handig in de hand en je kunt het makkelijk in je tas overal mee naar toe nemen.

Heb je nog nooit zelf een eigen parfum gemaakt?

Zelf parfum maken is met onze pakketten heel eenvoudig, het is een kwestie van zelf experimenteren met geurstoffen en alcohol. De parfum wordt direct in de parfumflesjes gemaakt. Ik hoor u al denken; maar welke geurstoffen moet ik dan gebruiken? Welke geurstoffen zal ik lekker vinden ruiken? Op dit moment zijn onze pakketten vooral samen gesteld voor kinderen van 5 tot 13 jaar. Door vele jaren ervaring op Tinadag XL, waarvan ik alle gegevens verzameld heb vooral met betrekking tot de geur en parfum flesjes keuze van deze leeftijdsgroep kwamen opvallende keuzes naar voren deze zijn allemaal verwerkt in onze kinderpakketten.

De keuze voor parfum flesjes!

Om u keuze vereenvoudigen is het handig om te weten dat onze parfum flesjes zowel geschikt zijn om in je handtas/schooltas mee te nemen als op je kaptafel ermee te pronken. De keuze is dus vereenvoudigd doordat je nu alleen nog maar hoeft te kiezen tussen de flesjes die je het leukst vind. Deze parfum flesjes liggen heel makkelijk in de hand, ze zijn ongeveer 11cm hoog en 1cm breed.

 

lege parfumflesjes rozen opdruk

lege parfumflesjes, rozen opdruk 10 ml

 Inhoud: 10 ml., +/- 10cm h x 1cm b 

Geef een reactie