Lege parfumflesjes hartjes, roll-on, 1 st.

4,25

Maak zelf je eigen parfum in dit prachtige hartjes parfum flesje, roll-on 7 ml.
Noteer in het veld: Bestelnotities jouw kleur keuze, roze of blauw

Beschrijving

Lege parfumflesjes hartjes, 7 ml. roll-on. Noteer in het veld: Bestelnotities jouw kleur keuze, roze of blauw

Deze hartjes parfum flesjes zijn echt juweeltjes, zo mooi. De inhoud is 7 ml, je kunt kiezen uit roze of blauw. Maak zelf je eigen parfum in deze prachtige parfum flesjes, roll-on. Een roll-on flesje is geschikt om zowel parfum in te maken op alcohol basis als op olie basis. 

Lege parfumflesjes hartjes

Lege parfumflesjes hartjes

Zelf parfum maken

Maak zelf je eigen parfum  in deze juweeltjes van roll-on, zo lieflijk om te zien. Wees je eigen neus (=parfumeur). Zelf je eigen parfum maken is niet moeilijk. Zelf parfum maken is een kwestie van experimenteren al onze parfum pakketten zijn voorzien van makkelijk leesbare receptboekjes. Hierin staat stap voor stap vermeld hoe je zelf je eigen parfum kunt maken. Iedereen die kan lezen kan aan de hand van onze recept boekjes zelf parfum maken.

Zelf parfum maken doe je met onze pakketten direct in het parfum flesje, je hebt geen pipetten nodig want al onze ingrediënten zijn doeltreffend verpakt, in flesjes waaruit je direct in de parfum flesjes kunt druppelen, dit voorkomt omstoten van de geurstoffen, alcohol en of olie.  Al onze parfum flesjes zijn op nieuw te gebruiken en gaan heel erg lang mee. Ikzelf geef er vaak de voorkeur aan om de flesjes half te vullen met een eigen gemaakt parfum, zodat het iets sneller op is en ik weer een heerlijk nieuw geurtje kan maken. Deze roll-on flesjes heb ik ingekocht vooral voor kinderen maar toen ze binnen kwamen was ikzelf op slag verliefd, ze zijn zo leuk om te zien.

Op Tinadag XL bleek dat ik niet de enige volwassenen was die zo geraakt werd door de uitstraling van deze parfum flesjes, vele mama’s kochten er eentje voor zichzelf. 

  

 

Geef een antwoord