Kinderfeestje idee armband en ketting maken, roze 3 kinderen

17,50

Beste klant, van 15 november 2023 tot ongeveer half / eind januari 2024 kunnen wij geen bestellingen verwerken.

Hebt u in deze periode een feest en wil u graag gebruik maken van een van onze pakketten dan kunt u voor 15 november 2023 uw bestelling plaatsen, deze wordt dan spoedig bezorgd. Wees gerust, al onze pakketten zijn jaren houdbaar.

vriendelijke groet, Josephina Oostvogels en medewerksters.

Kinderfeestje idee armband en ketting maken, roze, 3 kinderen.

Beschrijving

Kinderfeestje idee armband en ketting maken, roze voor 3 kinderen.

Kinderfeestje idee armband en ketting maken, roze. Weet u niet zo goed wat u nu weer moet bedenken voor het kinderfeestje, dan dragen wij u hier de oplossing aan. Elk meisje vind het wel leuk om een armband en ketting te maken met prachtige kralen en niet zomaar gewone kralen nee ze zien er echt super mooi uit. En er zitten ook nog prachtige bedeltjes in dit pakket. Het pakket is voor 3 kinderen elk kindje maakt 1 armband en 1 ketting. Laat uw kind heerlijk genieten van creatief bezig zijn met kralen. Gegarandeerd een groot succes. Beperkt leverbaar.

Compleet pakket zelf armbanden en kettingen maken

Compleet pakket zelf armbanden en kettingen maken

Compleet pakket zelf armbanden en kettingen makenKomen er meer dan 3 kinderen op het feestje, dan kun je ervoor kiezen om meerdere pakketten te bestellen of  je laat bijvoorbeeld 3 kinderen 1 armbandje maken en 3 kinderen 1 ketting maken. Kies je voor de laatste optie dan kun je daar eventueel een spannende loterij omheen maken. Deze pakketten zijn leverbaar in roze en blauw

Creatief bezig zijn

Creatief bezig zijn is voor kinderen heel leuk zeker als ze er dan een prachtige armband en ketting aan over houden. U zult zien dat de kinderen heel leuk samen gaan werken en elk kind zal trots en voldaan huiswaards gaan. De kinderen maken als het ware een eigen cadeautje, dat is toch heel erg leuk. 

Tijdens het kinderfeestje maakt elk kindje 1 armband en 1 ketting. Ze hebben de keuze uit maar liefst 25 kralen, 25 bedeltjes en 25 tussen stukjes, hiermee kunnen ze zich zeker 1 uur heel goed bezig houden. 

Inhoud

  • 3 armbandjes 
  • 3 kettingen
  • 20 prachtige kralen
  • 20 super leuke bedeltjes
  • 20 metalen kralen

Het pakket is super mooi verpakt, een lust voor het oog en kan ook als cadeautje gegeven worden. 

Zo draai je de armband open.

Zo draai je de armband open.