Memo spel vlinder thema, voor veel speelplezier

7,95

Memo spel vlinder thema, dit spel is een heel goede geheugentraining.

Memo spel vlinder thema, een leuke aanvulling op het thuisworkshop pakket parfum maken vlinder thema. Hiermee kunt u de kinderen zolang bezig houden als u/ze maar willen. Het spel bevat maar liefst 32 kaartjes, 8 x 8 cm. Om de prijs redelijk te houden hebben we er geen doosje bij laten maken maar wordt het verpakt in een grip zakje met sluiting. Van dit memo spel kunnen kinderen en volwassenen jarenlang plezier hebben.

memo spel

prachtig memo spel

 

Beschrijving

Memo spel vlinder thema, dit spel is een heel goede geheugentraining.

Memo spel vlinder thema is een mooie aanvulling van ons thuisworkshop pakket zelf parfum maken vlinder thema, voor kinderfeestjes. Met het thuisworkshoppakket zelf parfum maken houd u de kinderen tussen 1-1,5 uur bezig. Met het geurspel dat hierbij zit ongeveer 15-30 minuten. De tijdsduur is afhankelijk van het aantal deelnemende kinderen. 

Van vele mama’s krijgen wij vaak de vraag of we nog iets extra’s hebben om de kinderen langer te vermaken. Hiervoor hebben wij van ons mooie thuisworkshoppakket vlinder thema een heel leuk memo spel vlinder thema ontwikkeld. Er is op gelet dat de verkoopprijs redelijk moet blijven. Tot grote vreugde kunnen wij u mededelen dat het ons gelukt is, het memo spel vlinder thema is echt super leuk geworden en bevat maar liefst 32 hoogglans kaartjes van 8×8 cm. Ze worden gebundeld geleverd 2 x 16 stuks. Hiermee kunt u de kinderen echt heel lang bezig houden.  U kunt er zelf voor kiezen of u van dit spel alle kaartjes ter gelijke tijd weg wilt leggen, hoe meer kaartjes u van het spel gebruikt hoe langer de kinderen bezig zullen zijn. De kinderen kunnen het spel zo vaak spelen als ze maar willen.

Uiteraard is het spel ook heel geschikt om samen met mama en papa te spelen, u zal er jarenlang plezier aan beleven. 

memo spel

Dit is de voorkant van de kaartjes

Hieronder enkele afbeeldingen

     

          

  

Geef een reactie