Verzend/Betalingswijze/Contact

VERZENDWIJZE:
Met het oog op de hoge verzendkosten van tegenwoordig, hebben wij bijna alle pakketjes zo samen gesteld dat ze door de brievenbus passen. Doordat u elk pakketje uit kunt breiden kan het gebeuren dat het pakketpost wordt. Onze prijzen zijn eerlijke prijzen, niet verhoogd om korting op de verzendkosten te geven.

U betaald slechts € 4,95 of het nu brievenbuspost of pakketpost is.
Brievenbuspost wordt geleverd door Postnl., 1-2 werkdagen.
Hoewel breuk of dergelijke tijdens verzending zeer klein is, zijn dergelijke risico’s voor de klant.
Wil u geen verzendrisico, dan kunt u beter per e-mail bestellen en kiezen voor aangetekende post, dan is uw zending tot € 500,00 verzekerd.
Pakketpost wordt geleverd door DHL, 1-2 werkdagen. Levering door DHL!

 

SPOEDBESTELLING
Deze kunt u het best per e-mail doorgeven/overleggen.

Verzendkosten België
Verzendkosten naar België zijn zodanig veel hoger, onze prijzen zijn er niet op gemaakt om korting te geven op buitenlandse verzendkosten. Welk pakket u ook bestel, deze zijn allemaal eerlijk geprijsd. Tot ik uitgevonden hebt hoe de verzendkosten naar België in de shop kan importeren, verzoek ik u vriendelijk per e-mail uw bestelling door te geven, u ontvangt dan een factuur waarop de verzendkosten vermeld staan. In de regel zijn de verzendkosten voor België; brievenbuspost € 9,50 pakketpost € 13,50

BETALINGSWIJZE
Ik Josephina Oostvogels, geboren in 1960, draai al een tijdje met de wereld mee en heb nog de tijd meegemaakt dan mijn man zijn loon elke week in een loonzakje overhandigd kreeg. Tot heden is er ontzettend veel veranderd qua betalingen. De jongeren onder ons zijn deze moderne tijd zo gewend en beschouwen het als vanzelfsprekend dat er tegenwoordig met een online betalingssysteem betaald wordt. Weleens waar een prachtig systeem maar ook een systeem waardoor de Banken nog meer macht over onze centen hebben gekregen. U als consument merkt er niets van en staat er vaak niet bij stil, dat u dit soort dingen zelf betaal. Tot het niet anders kan, hebben wij ervoor gekozen om u te vragen uw betaling gewoon met internetbankieren over te maken en zo zijn wij in staat om onze kleine prijsjes te blijven hanteren.

Bankgegevens Rosalia Cosmetica;
Rabobank Roosendaal, Nederland
IBAN: NL94RABO0158117190
BIC(swiftcode) RABONL2U

Contactgegevens Rosalia Cosmetica
Argon 15b 4751 XC Oud gastel
K.v.K.nr.: 20086548
B.T.W.nr.: NL155178490BO1

www.rosaliacosmetica.nl
www.parfumfeestjes.nl
info@rosaliacosmetica.nl

IPHONE 06-41205978 alleen voor sms of WhatsApp

Waarom mijn telefoonnummer alleen voor sms of Whatsapp gebruikt kan worden!
Sinds 2004 ben ik 100% doof (geboren met een gehoorbeperking in de hoge tonen). Met life contact merken mijn klanten totaal niet dat ik horende ben met een implantaat, echter telefoneren gaat niet altijd goed. Vandaar dat ik er graag voor kies om contact met u te hebben via e-mail, sms of WhatsApp. Tijdens de workshops die ikzelf verzorg (en dat zijn er echt al ontzettend veel geweest) hebben mijn klanten nog nooit een probleem ervaren met mijn gehoor. Ik hoop dan ook dat u begrip op kunt brengen en contact wil leggen via de genoemde contactbronnen.

Mijn hartelijke dank voor uw aandacht, ik wens een ieder die deze pagina bezocht heeft een zeer fijne dag toe.

Vriendelijke groetjes, Josephina Oostvogels

 

4 comments

 1. Janneke van Dijk says:

  Dag Josephina,
  We zoeken een leuk idee voor het feestje van onze dochter die 1 juli 11 hoopt te worden! Ik kwam de workshop parfum maken tegen en vraag me af wat de kosten zijn voor 10 kinderen en wat er allemaal bij geleverd word..
  ik hoor het graag!
  Vr Groet, Janneke van Dijk

 2. Pingback: Homepage
 3. Glen Hilyard says:

  Hi,

  Hope all is well…

  Can I ask if you will be interested to know “how your website parfumfeestjes.nl can be setup with some clever Video Marketing technique that will pull in tons of qualified leads everyday for your business on autopilot basis…” ?

  Detailed step by step guide has been prepared exclusively for parfumfeestjes.nl only, check it out here – http://saleschamp.co/nvm/?domain=parfumfeestjes.nl

  Thank you.
  Glen
  Assistant Manager
  The Prospecto

 4. Raymond Gardner says:

  Hi,

  I know you hate to receive this email, my sincere apology… It’s all about the exclusive report been prepared for parfumfeestjes.nl already… The report is showing you how you can create any sales and marketing videos for parfumfeestjes.nl easily, with just a few clicks, and able to attract tons of traffic to your website, and convert them into leads and sales.

  Check out your exclusive report here – http://saleschamp.co/epd?domain=parfumfeestjes.nl

  Thank you,
  Raymond
  Assistant Manager
  The Prospecto

Geef een reactie