Algemene leverings – betalingsvoorwaarden – ons privacybeleid – contact

Zodra u een bestelling plaatst via onze webwinkel is er sprake van een overeenkomst. Bij bestellingen via onze webwinkel, heeft de koper recht op een  “afkoelperiode“ van 7 werkdagen na aflevering van het product. Binnen deze periode mag uw bestelling worden teruggestuurd zonder opgave van redenen, waarbij de koper zelf de portokosten voor retour zenden voor zijn rekening neemt. De koper is zelf verantwoordelijk voor de retourzending. Ons advies is om dit aangetekend te doen. Het aankoopbedrag wordt overgemaakt zodra wij uw retour bestelling in ons bezit hebben, onder aftrek van de door ons gemaakte kosten; € 12,50 voor arbeidskosten en € 2,00 verpakkingskosten. U bent verplicht de goederen degelijk en goed verpakt te retourneren incl. alle formulieren (ook de factuur). De goederen mogen niet gebruikt zijn en de verpakking dient onbeschadigd te zijn.

Klachten en/of geschillen kunt u gewoon per e-mail kenbaar maken, u dient dan wel om een bevestigings e-mail te vragen

 ONS PRIVACYBELEID IS HEEL SIMPEL

Uw persoonlijke gegevens worden uitsluitend alleen voor onze wettelijk verplichte administratie door Rosalia Cosmetica gebruikt/bewaard, ze zullen nooit aan derden worden doorgegeven. Gegevens die in onze webshop automatisch opgeslagen worden, worden maximaal na 3 maanden verwijderd.

VERZENDWIJZE:

Door onze super goede ervaringen met DHL verzenden wij tegenwoordig alleen nog met deze vervoerder. Alle bestellingen worden als pakketpost verstuurd voor € 5,75 

Pakketpost wordt geleverd door DHL, 1-2 werkdagen. 

SPOEDBESTELLING
Deze kunt u het best per e-mail doorgeven/overleggen of via WhatsApp of sms naar telefoonnummer: 06-41205978 door een ernstig gehoorbeperking kan ik (josephina) niet telefoneren..

Verzendkosten België
Verzendkosten naar België zijn zodanig veel hoger, onze prijzen zijn er niet op gemaakt om korting te geven op buitenlandse verzendkosten. Welk pakket u ook bestel, deze zijn allemaal eerlijk geprijsd. Tot ik uitgevonden hebt hoe de verzendkosten naar België in de shop kan importeren, verzoek ik u vriendelijk per e-mail uw bestelling door te geven, u ontvangt dan een factuur waarop de verzendkosten vermeld staan. In de regel zijn de verzendkosten voor België; pakketpost € 13,00

Verzendrisico

Wij doen er alles aan om de pakketten zo goed mogelijk in te pakken. Het risico van verzenden is in alle gevallen voor de koper. Komt u uw pakket zelf ophalen dan is het risico voor ons, vanaf het moment dat het pakket overhandigd is wordt het risico verlegd naar u.

BETALINGSWIJZE
Ik Josephina Oostvogels, geboren in 1960, draai al een tijdje met de wereld mee en heb nog de tijd meegemaakt dan mijn man zijn loon elke week in een loonzakje overhandigd kreeg. Tot heden is er ontzettend veel veranderd qua betalingen. De jongeren onder ons zijn deze moderne tijd zo gewend en beschouwen het als vanzelfsprekend dat er tegenwoordig met een online betalingssysteem betaald wordt. Weleens waar een prachtig systeem maar ook een systeem waardoor de Banken nog meer macht over onze centen hebben gekregen. U als consument merkt er niets van en staat er vaak niet bij stil, dat u dit soort dingen zelf betaal. Tot het niet anders kan, hebben wij ervoor gekozen om u te vragen uw betaling gewoon met internetbankieren over te maken en zo zijn wij in staat om onze kleine prijsjes te blijven hanteren.

Bankgegevens Rosalia Cosmetica;
Rabobank Roosendaal, Nederland
IBAN: NL94RABO0158117190
BIC(swiftcode) RABONL2U

Contactgegevens Rosalia Cosmetica
Kroevenlaan 84 B 4707 BM Roosendaal
K.v.K.nr.: 20086548
B.T.W.nr.: NL155178490BO1

www.parfumfeestjes.nl
info@rosaliacosmetica.nl

IPHONE 06-41205978 alleen voor sms of WhatsApp

Waarom mijn telefoonnummer alleen voor sms of Whatsapp gebruikt kan worden!
Sinds 2004 ben ik 100% doof (geboren met een gehoorbeperking in de hoge tonen). Met life contact merken mijn klanten totaal niet dat ik horende ben met een implantaat, echter telefoneren gaat niet altijd goed. Vandaar dat ik er graag voor kies om contact met u te hebben via e-mail, sms of WhatsApp. Tijdens de workshops die ikzelf verzorg (en dat zijn er echt al ontzettend veel geweest) hebben mijn klanten nog nooit een probleem ervaren met mijn gehoor. Ik hoop dan ook dat u begrip op kunt brengen en contact wil leggen via de genoemde contactbronnen.

Mijn hartelijke dank voor uw aandacht, ik wens een ieder die deze pagina bezocht heeft een zeer fijne dag toe.

Vriendelijke groetjes, Josephina Oostvogels

 

One comment

  1. Janneke van Dijk says:

    Dag Josephina,
    We zoeken een leuk idee voor het feestje van onze dochter die 1 juli 11 hoopt te worden! Ik kwam de workshop parfum maken tegen en vraag me af wat de kosten zijn voor 10 kinderen en wat er allemaal bij geleverd word..
    ik hoor het graag!
    Vr Groet, Janneke van Dijk

Geef een antwoord