Informatie over thuis workshoppakketten zelf parfum maken

Informatie over thuis workshop pakketten zelf parfum maken

In de vele voorliggende jaren van mijn leven heb ik als parfumeuse veel ervaring opgedaan tijdens;

  • kinderfeesten
  • workshops voor volwassenen
  • Tindag XL
  • bedrijfsfeesten
  • heel veel verschillende evenementen 


TINA DAG XL

Van begin af aan heb ik informatie verzameld over favoriete geurstoffen. Na vele jaren kwamen uit deze gegevens opvallende geurkeuzes bij verschillende leeftijdsgroepen te voorschijn. Deze geurkeuzes kon ik toen groeperen onder de leeftijdgroepen van 5 tot 13 jarigen, 14 tot 16 jarige en volwassenen.

Deze kennis en ervaring is gebruikt bij het samenstellen van workshoppakketjes voor kinderen in de leeftijd van 5 tot 13 jaar.  In de webshop zijn verschillende soorten cadeau pakketten en complete thuis workshop pakketten te bestellen. De pakketten zijn allemaal samengesteld met professionele geurstoffen.

Met een cadeau pakket maakt u kinderen ongelooflijk blij als u voor een kinderfeestje iets extra’s zoekt dan kunt u een kijkje nemen bij onze complete thuisworkshop pakketten waarmee uzelf thuis een parfum feest kunt organiseren.

De receptboekjes zijn voor iedereen heel goed leesbaar, stap voor stap wordt uitgelegd hoe je een parfum maakt.

De pakketten zijn heel doeltreffend samen gesteld, zo maken wij geen gebruik van pipetten omdat dit voor omvallen van geurstoffen zorgt.  De geurstoffen en alcohol zijn in speciaal daarvoor geschikte flesjes verpakt en worden vanuit de flesjes in de parfum flesjes gedruppeld, pipetten zijn daardoor overbodig geworden. 

Vele mama’s gingen u voor en hebben van het kinderfeest een waar festijn gemaakt welke de kinderen nooit vergeten.

Door een thuis workshop parfum maken voor kinderfeestjes stimuleert u de kinderen tot samenwerking en interesse voor elkander. De kinderen zullen op een vrolijke manier met de geurwaarnemingen omgaan. Elk kind gaat met zijn eigen geurtje heel voldaan naar huis.

Geef een antwoord